Välkommen till Divifabriken. Vi är en webbyrå i Malmö som kommer bygga upp denna sajten och driva den såklart.

Inom kort kommer vi att starta upp en webbshop här med gratis Divitema för alla att kunna ladda ned. Vi kommer även ha en liten del, mer avancerade diviteman för försäljning. Sajten kommer ju vara för alla. Men bör ju ha en viss vana av att arbete med Divi, och ha lite grundläggande kunskaper i om hur man installerar nya layouter i sitt eget Divitema.

För er som inte känner till Divi

Här kommer en kort guide om Divitema.

Divi är ett tema som används i WordPress. Utvecklarna är Elegant themes och dom erbjuder väldigt förmånliga licenser till deras tema. Vi rekommenderar att ni surfar in på deras sida och läser mer om just divitemat. Ett fantastiskt verktyg som riktar sig till alla sorts användare. Webbutvecklare och privatpersoner. Inlärningströskeln är låg och möjligheterna är nästintill oändliga.

Det är ett av världens mest nedladdade teman, och klassas även som ett av de säkraste teman på marknaden. Det är idag många webbhotell, som förexempel föredrar Elegant themes tema, just för att dom är säkra och uppdateras kontinuerligt. Detta gör också att temat fungerar bra med WordPress regelbundna uppdateringar.

 

Gratis Diviteman

Våra gratis teman som vi kommer lägga upp här på sajten, med start inom kort, kommer vara fria för alla att använda både för personliga projekt, samt för kommersiella projekt till era kunder.

Bilderna vi använder i våra teman är copyrightfria och man behöver inte länka tillbaka till oss eller fotografen, om man önskar använda dessa.

Man får så klart inte sälja bilderna eller våra tema vidare i för exempel en webbshop.

Vi vill bidra med våra teman och ge tillbaka till the Divi Community.

 

Gratis diviteman

 

Längst upp på sidan >>